DOE MEE EN WIN!
€20.000 aan prijzen

CONTACTGEGEVENS

DUO – UNIZO Dilbeek
Dilbeekse Unie van Ondernemers
p/a Kouterstraat 80A
1703 Schepdaal
BTW: BE 0551.851.212

E-mail: info@duodilbeek.be

DUO staat voor Dilbeekse Unie van Ondernemers en is een lokale ondernemersafdeling van UNIZO. Eén van haar doelstellingen is het ondernemen in Dilbeek te stimuleren. De eindejaarsactie is daar een mooi voorbeeld van.

Enkele bestuursleden, met name Jan Boels van Heartwork, Johan Ceuppens van MyDilbeek, Elio De Bolle van Truezeno en Guido Kestens, voorzitter van DUO hebben samen met Véronique De Buyst, ambtenaar lokale economie, de eindejaarsactie van 2020 uitgewerkt. 

Dat het een succes wordt, hebben we vooral te danken aan de handelaars die deelnemen én aan onze sponsors die allemaal jouw aandacht waard zijn. 

Dilbeekse geschenkbon

December is de ideale maand om iemand gelukkig te maken met een Dilbeekse geschenkbon. Je maakt er niet alleen de ontvanger blij mee, ook de lokale handelaar zal dit gebaar weten te appreciëren.

Je kan de geschenkbon online kopen. Ga naar www.cirklo-light.com en kies de gemeente Dilbeek. Je ontvangt dan een bon met een QR-code die je kan bijhouden op je smartphone of doorsturen naar de gelukkige. Afdrukken is ook mogelijk. Je hoeft de geschenkbon niet in één keer en in één winkel uit te geven. Telkens je de QR-code scant, zie je het saldo verschijnen. Dus ook voor kleine bedragen is de geschenkbon erg handig. De handelaars waar je in Dilbeek terecht kan, vind je terug op dezelfde website.