CONTACTGEGEVENS

DUO – UNIZO Dilbeek
Dilbeekse Unie van Ondernemers
p/a Kouterstraat 80A
1703 Schepdaal
BTW: BE 0551.851.212

E-mail: info@duodilbeek.be

Met de Dilbeekse geschenkbon wordt kopen in Dilbeek 10% goedkoper.
Momenteel kan je Dilbeekse geschenkbons kopen met 10% korting (*).
Zo betaal je bijvoorbeeld slechts €90 voor een bon van €100 die je dan kan gebruiken voor een aankoop bij een deelnemende handelaar.
Hoe werkt de Dilbeekse geschenkbon?
Je kan de Dilbeekse geschenkbon online met korting kopen en betalen via cirklo-light.com/products/dilbeek. Je ontvangt onmiddellijk een QR-code die je kan afdrukken of op je smartphone bewaren. Je QR-code inlezen in de Dilbeek App is nog gemakkelijker. Dan zie je op elk moment de resterende waarde van de bon.
Met deze QR-code kan je dan je aankopen betalen bij de deelnemende handelaars.
Ligt jouw aankoopbedrag lager dan de waarde van je bon? Geen probleem, je kan de bon opnieuw gebruiken bij een volgende aankoop of bij een andere Dilbeekse handelaar.
De deelnemende handelaars vind je hier: cirklo-light.com/pages/deelnemende-handelaars#dilbeek
Wees er snel bij en profiteer van de korting.

(*) Tot uitputting voorraad. De geschenkbonnen zijn een jaar geldig.

DUO staat voor Dilbeekse Unie van Ondernemers en is een lokale ondernemersafdeling van UNIZO. Eén van haar doelstellingen is het ondernemen in Dilbeek te stimuleren. De eindejaarsactie is daar een mooi voorbeeld van.

Enkele bestuursleden, met name Jan Boels van Heartwork, Johan Ceuppens van MyDilbeek, Elio De Bolle van Truezeno en Guido Kestens, voorzitter van DUO hebben samen met Véronique De Buyst, ambtenaar lokale economie, de eindejaarsactie van 2020 uitgewerkt. 

Dat het een succes wordt, hebben we vooral te danken aan de handelaars die deelnemen én aan onze sponsors die allemaal jouw aandacht waard zijn.